Over ons

Over Reizennet

Wie is Reizennet?

Reizennet, een reismerk van Lazy Tours Vliegvakanties, is een onafhankelijke reisbureau gevestigd in het centrum van Groningen. Naast onze vestiging beschikken wij over een 5-tal boekingswebsites.  Met ons aanbod behoort de onderneming tot de grootste particuliere reisbedrijven in Nederland en is nog steeds groeiende. Reizennet verkoopt reisproducten van vrijwel alle Nederlandse reisorganisaties en onderscheidt zich vanwege haar specialistische advies en kennis. Naast het verzorgen van onder andere zonvakanties, autovakanties, stedentrips en losse vliegtickets, maken wij met veel enthousiasme en gedrevenheid een reis op maat voor onze klanten.

U kunt hiervoor zowel op de website als in ons filiaal terecht!

Lazy Tours (en het merk Reizennet) is statutair gevestigd in Groningen (Gedempte Zuiderdiep 2, 9711 HG Groningen) en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 02051947. Het BTW-nummer is NL 2082.67.591.B.02

Bij welke reisorganisaties kunt u een reis boeken?

Reizennet biedt u een volledig en gevarieerd aanbod aan reizen van zorgvuldig geselecteerde reisorganisaties voor stedentrips, autovakanties, sneeuwvakanties en vliegvakanties naar Europese en verre bestemmingen. Voor losse vliegtickets en autohuur kunt u contact opnemen met ons callcenter of ons filiaal bezoeken.

In hoeverre is Reizennet aansprakelijk voor de informatie op deze website?

In deze disclaimer wordt verstaan onder:

de website: iedere website waarin Reizennet een hyperlink naar deze disclaimer opneemt met de intentie deze disclaimer daarop te laten gelden; gebruik(en): inloggen, opvragen, raadplegen, lezen, bekijken, beluisteren, bewerken, invullen (van formulieren), verzenden, (tijdelijk) kopiëren, bewaren, doorzenden, verspreiden, van diensten gebruik maken, plegen van rechtshandelingen;
de inhoud: teksten, afbeeldingen, hyperlinks, geluids- en/of videofragmenten en/of andere objecten;
schade: directe of indirecte schade van welke aard dan ook, onder meer verloren data en zaken, gederfde omzet, winst of ander economisch nadeel.
Het onderstaande is van toepassing op de website. Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
Reizennet spant er zich voor in de inhoud van de website regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Reizennet verschaft de inhoud van de website in de staat waarin deze zich feitelijk bevindt, zonder garantie of waarborg ten aanzien van de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. De inhoud is voor particulier gebruik bedoeld.

Reizennet, alsmede de aan haar gelieerde ondernemingen, datavendors en toeleveranciers, is niet aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de website of met de onmogelijkheid de website te kunnen raadplegen.

Reizennet mag de website naar eigen inzicht en op ieder door hem gewenst moment (laten) veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande verwittiging.

Reizennet is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging. Alle vlucht- en reisinformatie is onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de website of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren. U bent verantwoordelijk voor al hetgeen u vanuit de website verzendt.

Behoudens deze disclaimer, is Reizennet niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de website gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachting van die bestanden in. Verwijzingen en/of verbindingen naar andere websites, die niet eigendom zijn van Reizennet, zijn slechts ter informatie opgenomen.

Reizennet is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van dergelijke websites en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van dergelijke websites.

U zal Reizennet, diens werknemers, vertegenwoordigers, licentiehouders, en handelspartners beschermen tegen en vrijwaren van gerechtelijke en buitengerechtelijke maatregelen, veroordelingen e.d., inclusief de kosten voor rechtsbijstand, accountants e.d. die door derden zijn ingesteld ten gevolge van of gerelateerd aan uw gebruik van de website, uw inbreuk op welke wettelijke regeling dan ook of de rechten van derden.

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign