Monastir

Vakantie Monastir 2020Monastir is ook onder Tunesiërs geliefd als vakantiebestemming en dat is niet zomaar. Hier kunt u prettig rondlopen door fijne straatjes en bijzondere winkels ontdekken. Bezoek een moslimburcht en het mausoleum waar de Arabische cultuur tot leven komt. Of rust lekker uit op een ligbed, ergens aan de acht kilometer lange kust en geniet van de zon! Een goedkope manier om een heerlijke vakantie te beleven… Boek daarom direct uw vakantie Monastir op Reizennet.nl

Monastir ligt op een kleine landtong en heeft een ommuurd centrum wat op zich al interessant is om te zien. In het zuidoosten van de kust ligt het voormalige paleis van de president, wat eveneens een aanrader is om te bezoeken. De acht kilometer-lange kuststrook bevindt zich tussen Sousse en Monastir. Hier vindt u veel comfortabele hotelcomplexen met allerlei faciliteiten, zoals ligbedden, parasols, watersportmogelijkheden en tennisbanen.

Handig om te weten is dat de zandstranden geleidelijk aflopen in zee. Houd er rekening mee dat de zeebodem rotsen en zeewier bevat. Als u wilt uitgaan, vindt u twee discotheken die onderdeel zijn van hotels. Als u wilt winkelen, kunt u terecht bij allerlei souvenir-, keramiek-, tapijt- en lederwinkels.

Een vakantie Monastir boekt u dus bij Reizennet.nl

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign