Dalyan

Vakantie Dalyan 2020Mooie natuur, heerlijk en goedkoop winkelen, gezellig uitgaan, prachtige rotsen, fijne eetgelegenheden en interessante bezienswaardigheden: beleef uw zonvakantie in het authentieke Dalyan! Deze plaats ligt aan een rivier. Bij de monding van deze rivier vindt u het prachtige Iztuzu-strand waar de Caretta-Caretta schildpadden hun eieren leggen. Hier kunt u in een fraai natuurgebied van de zon en zee genieten…  Boek daarom direct uw vakantie Dalyan op Reizennet.nl

Dalyan kent vooral een kleinschalige bebouwing. Als u een kijkje neemt bij de rotswanden, kunt u een aantal Lycische graven ontdekken. In deze plaats kunt u vrij veel plekken vinden om te eten. De restaurants serveren algemene gerechten, maar tevens Turkse specialiteiten. Als u wilt winkelen kunt u terecht bij souvenir-, tapijt- en kledingwinkels, kleinschalige supermarkten, juweliers en boetiekjes. Bovendien wordt er wekelijks een toeristenmarkt gehouden bij het busstation. Als u ‘s avonds wilt uitgaan kunt u terecht bij fijne bars, Turkse koffiehuizen en discobars.

Het Iztuzu-strand, oftewel Turtle Beach, is een zandstrand dat ongeveer twaalf kilometer zuidwaarts van Dalyan ligt. Dit strand heeft een prachtige ligging op een schiereiland. Ook ziet u hier veel groene gebieden. Het Iztuzu-strand maakt deel uit van een beschermd natuurgebied, waardoor watersporten verboden is en deze plek alleen van 08:00-20:00 open is. Gedurende de maanden april tot en met oktober zijn er veel faciliteiten voor toeristen, waaronder ligbedden, parasols, EHBO, toiletten, kleedkamers en horeca. Het strand is via de weg of per boot te bereiken. In dat laatste geval vertrekt u vanuit het centrum van Dalyan, de reistijd bedraagt dan ongeveer vijfenveertig minuten.

Een vakantie Dalyan boekt u dus bij Reizennet.nl

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign