Oludeniz

Vakantie Oludeniz 2020Hoewel Ölüdeniz niet bijzonder groot is, heeft deze plek ontzettend veel moois te bieden. Vooral het Belcekiz-strand dat in een schitterende omgeving ligt, is populair. In de plaats zelf kunt u terecht bij goedkope minimarkten, winkels, souvernirzaken en veel soorten restaurants. Hier hoeft u alleen nog maar van uw vakantie te genieten…  Boek daarom direct uw vakantie Oludeniz op Reizennet.nl

Het overweldigende Belcekiz-strand ontbreekt in geen enkele vakantiebrochure over Turkije. Dit strand bevindt zich gedeeltelijk aan een beschermde lagune. U heeft uitzicht op een prachtige baai en op groene bergen. Wanneer u het gebied bij de lagune betreedt, houd er dan rekening mee dat hiervoor een vergoeding wordt gevraagd. Het Belcekiz-strand biedt allerlei faciliteiten en horeca. In het westen van Ölüdeniz ziet u het Sun City-strand. De zeebodem van dit zandstrand loopt geleidelijk af in het water. Voor dit strand wordt een toegangsprijs gevraagd. Hierbij is een set van een ligbed met parasol inbegrepen. Verder zijn er kleedcabines, toiletten, douches en een snackbar aanwezig.

Uitgaansgelegenheden vindt u in de buurt van het centrum en bij de wandelpromenade. Hier zijn verschillende bars met terrasjes aanwezig. Verder zijn er koffiebars, ijssalons, cocktailbars én discobars te vinden.

Een vakantie Oludeniz boekt u dus bij Reizennet.nl

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign