Kreta

Vakantie Kreta 2020Kreta is zeer geliefd onder Nederlandse reizigers en dat is niet zomaar. Dit eiland biedt veel afwisseling voor een goedkope prijs. Niet alleen kunt u hier de stranden ontdekken en watersport uitoefenen, ook liefhebbers van natuur en cultuur kunnen op dit zonnige eiland hun hart ophalen en een fantastische vakantie beleven. Boek daarom direct uw vakantie Kreta op Reizennet.nl

Beroemd zijn de opgravingen bij Knossos; de grootste stad op Kreta en eveneens het paleis van koning Minos. In Chania ziet u een oude Venetiaanse haven. In Kreta komen ongeveer tweeduizend plantensoorten voor. Ook kunt u hier de Kretenzische ciste-roos ontdekken, deze bloeit alleen op Kreta. Verder kunt u op Kreta prima wandelen, bijvoorbeeld door de Samaria kloof die achttien kilometer lang is.

Op Kreta vindt u vele fraaie stranden, bijvoorbeeld bij Aghia Marina, Platanias en Rethymnon. ‘s Avonds kunt u heerlijk opgaan in het uitgaansleven. Bars en discotheken zijn volop aanwezig. De meeste uitgaansgelegenheden vindt u in het bekende Chersonissos. Ook het centrum van Malia is aan te raden.

Een vakantie Kreta 2020 boekt u dus bij Reizennet.nl

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign