Sharm el Sheikh

Vakantie Sharm el Sheikh 2020Sharm el Sheikh heeft een prachtige ligging tussen de Sinaï woestijn en de mooie witte stranden aan de Rode Zee. Geniet van de terrassen en goedkope winkels in het gemoedelijke centrum van Na’ama Bay. Als u een liefhebber bent van duiken, cultuur, natuur en zon is Sharm el Sheikh een schitterende bestemming om uw vakantie door te brengen! Boek daarom direct uw vakantie Sharm el Sheikh op Reizennet.nl

In Sharm el Sheikh zijn er allerlei fijne restaurants, bars en discotheken te ontdekken. Ook worden er dikwijls muziek-avonden met livemuziek gehouden. Ook als u van stranden houdt is Sharm el Sheikh een prettige bestemming. Hier ontdekt u lange stranden en is de temperatuur van het blauwe water aangenaam.

Vanuit Sharm el Sheikh kunt u verschillende excursies ondernemen, zoals naar het Catharina-klooster in de Sinaï woestijn. Dit klooster ligt bij de Mozesberg en behoort tot een van de oudste kloosters op aarde. ‘s Nachts beklimmen honderden mensen de top van de Mozesberg, de plek waar Mozes volgens de overlevering de Tien Geboden kreeg. Het uitzicht is hier geweldig en ‘s ochtends ziet u een mooie zonsopkomst. Een kamelentocht of jeepsafari door de Sinaï behoort ook tot de mogelijkheden. In de omgeving is een diepe kloof waar u kunt wandelen. Sharm el Sheikh is een onvergetelijke vakantie-ervaring.

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign