Ibiza

Vakantie Ibiza 2020


Ibiza is een zeer populaire en goedkope zonbestemming onder jongeren. Dit prachtige eiland heeft echter nog veel meer te bieden dan fijne stranden en een uitbundig uitgaansleven. In Ibiza-stad ontdekt u een kathedraal uit de dertiende eeuw en vestingmuren uit de zestiende eeuw. Als u landinwaarts reist, ontdekt u grotten, kerken en prachtige landschappen. Op dit veelzijdige eiland beleeft iedereen een bruisende vakantie! Boek daarom direct uw vakantie Ibiza op Reizennet.nl

In de plaatsen en Cala Vadella kunt u heerlijk tot rust komen en de prachtige natuur beleven. Wilt u liever het uitgaansleven ontdekken, dan kunt u vooral terecht in Ibiza-stad en San Antonio. Daarnaast biedt Ibiza-stad volop winkelmogelijkheden. Ook kunt u erop uit gaan om een heuse hippiemarkt te bezoeken.

Aan de fraaie kustlijn van Ibiza zijn vele vormen van watersport mogelijk. Bij Ibiza-stad kunt u terecht op de zandstranden Ses Figueretas en Playa d’en Bossa. De bevolking van Ibiza-stad is vooral op het witte strand van Las Salinas te vinden. Dit laatste strand is overigens zeer geschikt voor kinderen. Door het heldere water zijn er op Ibiza volop mogelijkheden om te snorkelen en te duiken.

Een vakantie Ibiza boekt u dus bij Reizennet.nl

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign