Menorca

Vakantie Menorca 2020


Het zonnige Menorca heeft net als de andere eilanden van de Balearen veel te bieden, maar is wat minder toeristisch. Hier kunt u dus in alle rust genieten van de prachtige zandstranden, gemoedelijke dorpen, schitterende natuur, mooie baaien en bijzondere culturele trekpleisters voor een goedkope prijs. Proef het echte vakantieleven! Boek daarom direct uw vakantie Menorca op Reizennet.nl

Als u een liefhebber bent van cultuur, kunt u allerlei bouwwerken opzoeken; bijvoorbeeld de Talayots, de Navetas (graven) en Taula’s (offertafels). In de stad Mahón bevinden zich de Santa Maria kerk uit het jaar 1287 en de San Fransisco kerk. Het landschap van Menorca bestaat overwegend uit heuvels. U kunt verscheidene soorten orchideeën en allerlei vogelsoorten ontdekken, zoals patrijzen, woudgieren en roofvogels.

In Menorca wisselen woeste rotsen, fijne baaien en witte stranden elkaar af. Deze stranden zijn goed onderhouden en u kunt hier allerlei vormen van watersport uitoefenen. Een zeer geschikte badplaats voor gezinnen is Cala’n Bosch die helemaal in het zuidwesten ligt. Het bijbehorende zandstrand loopt langzaam af in zee. In het westen vindt u de badplaats Cala Blanca, een gebied met baaien en prachtige stranden. Verder zijn er meer dan honderdtwintig inhammen en baaien te vinden. Ook kunt u hier natuurlijke stranden tegenkomen met helder water. Op deze plekken kunt u heerlijk zwemmen, duiken, snorkelen en zonnen!

Een vakantie Menorca boekt u dus bij Reizennet.nl

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign