Bitez

Vakantie Bitez 2020Aan de Egeïsche kust ligt het sfeervolle Bitez. Aangezien hoogbouw verboden is, is dit dorp authentiek gebleven. U vindt hier een mooie baai en een prettig strand waar u in alle rust kunt genieten van uw vakantie. Wanneer u liever de drukte wilt opzoeken, ligt het bruisende Bodrum zeer dichtbij. Kortom: een ideale én goedkope bestemming voor een relaxte en veelzijdige vakantie… Boek daarom direct uw vakantie Bitez op Reizennet.nl

Het lange strand van Bitez bestaat uit grof zand. De bodem van de zee is opgebouwd uit keien en wordt geleidelijk dieper. Het strand is te bereiken door middel van een wandelpad vanuit het centrum. Uiteraard zijn er vele faciliteiten, waaronder ligbeddenverhuur, douches en horeca. In de omgeving van Bitez ligt het Club Sarniç-strand wat zeer geliefd is. Uiteraard zijn ook hier allerlei vormen van watersport en ontspanning mogelijk, zoals zeilen, kanoën, bananariding, waterskiën en parasailing.

In de omgeving van het strand vindt u allerlei plekken om lekker te eten. De meeste gelegenheden beschikken over een terras en in veel gevallen is er een bar aanwezig. In Bitez en omgeving zijn er allerlei interessante winkels te vinden, waaronder minimarkten, kleding- en souvenirshops.

Een vakantie Bitez boekt u dus bij Reizennet.nl

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign