Side

Vakantie Side 2020Behalve dat Side een bruisende en goedkope vakantiebestemming is, is deze plaats een van de meest historische plekken van Turkije. Dit oorspronkelijke dorp werd gesticht naast de historische overblijfselen van het oude Side dat al in de in de zevende eeuw voor Christus werd gebouwd! In de badplaats vindt u prettige stranden, goede eetgelegenheden, fijne winkels, vele mogelijkheden om te ontspannen en een geweldig uitgaansleven.  Boek daarom direct uw vakantie Side op Reizennet.nl

Side staat ook wel bekend als een groot openluchtmuseum. Dat is natuurlijk niet zo vreemd als u het Amfitheater, de historische stadsmuren en de Apollo tempel bezichtigt. Side zélf heeft ook van alles te bieden: Turkse en internationale restaurants, duikscholen, een tennis- en squashbaan. ‘s Avonds kent Side een druk nachtleven. U kunt hiervoor terecht bij veel bars, terrassen en discotheken. The Oxyd is overigens de grootste openluchtdiscotheek van de Turkse Rivièra.

Het Side-strand is een zandstrand waar allerlei faciliteiten aanwezig zijn, zoals parasols, douches, toiletten en mogelijkheden voor een massage. Uiteraard is daar ook horeca aanwezig. Het Centrum-strand en Sorgun-strand (zandstranden) zijn niet ver weg en bieden eveneens verschillende faciliteiten. Bij de stranden van Side kunt u allerlei vormen van vermaak ontdekken, zoals bananariding, parasailing, waterfietsen, paardrijden, waterskiën en ringoriding.

Een vakantie Side boekt u dus bij Reizennet.nl

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign