Kalkan

Vakantie Kalkan 2020Hoewel Kalkan een geliefde plaats is, blijft dit oorspronkelijke vissersdorp een authentieke vakantiebestemming. De omgeving is prachtig. U ziet bergen, een baai met een schilderachtige haven en natuurlijk de blauwe zee. Naast dat Kalkan veel vertier biedt, is het ook makkelijk om vanaf deze plaats goedkope excursies te ondernemen. Dit bijzondere dorp zal u zeker betoveren…  Boek daarom direct uw vakantie Kalkan op Reizennet.nl

In Kalkan is het prettig om door de kleine straten te wandelen. In het centrum ontdekt u gemoedelijke winkels die later op de avond ook nog geopend zijn. De haven biedt eveneens veel vermaak. Zo kunt u boottochten maken of watersport beoefenen. De kiezelstranden zijn vrij klein en zijn toegankelijk via een pad dat naar beneden gaat.

In de omgeving van Kalkan vindt u prachtige stranden die prima bereikbaar te zijn met een minibusje, bijvoorbeeld bij Kaputaş en Patara. Verder is het vrij eenvoudig om uitstapjes te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld een kijkje nemen bij: historische opgravingen, de Saklikent Canyon, Kaş, watervallen, Kekova of een bezoek brengen aan de St. Nicolaas basiliek.

Een vakantie Kalkan boekt u dus bij Reizennet.nl

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign