Alanya

Vakantie Alanya 2020Het valt niet mee om te kiezen uit het brede aanbod van Turkse badplaatsen, maar als u vakantie naar Alanya gaat zit u altijd goed! Aan het lange strand is altijd een mooie plek te vinden. Ook in de stad zélf en de omgeving is veel te ontdekken. Neem een kijkje bij een grootse Seldjoekse burcht uit de dertiende eeuw. De muur die daar omheen staat bevat meer dan 150 torens. Naast zon, zee en cultuur heeft Alanya een bruisend uitgaansleven te bieden. Hier beleeft u een gevarieerde vakantie voor een goedkope prijs. Boek daarom direct uw vakantie Alanya op Reizennet.nl

Bij de burcht vindt u interessante scheepswerven en een achthoekige toren uit ca 1227: de Kizil Rule. In deze omgeving heeft u een mooi uitzicht over de baai en het binnenland. Hoewel Alanya lange, drukke stranden heeft, blijft het mogelijk om een rustiger gebied te bezoeken waar u in een prachtige omgeving kunt genieten van uw zonvakantie.

Hotels, restaurants, cafés en bars zijn volop te vinden in Alanya. Ook zijn er vele winkels waar u o.a. souvenirs, kleding, lederwaren, juwelen en tassen kunt kopen. ‘s Avonds kunt u in de haven bij verschillende uitgaansgelegenheden terecht die tot in de vroege uren open zijn. Hier kunt u genieten van gezellige restaurants, fijne terrassen en moderne discobars.

Een vakantie Alanya boekt u dus bij Reizennet.nl

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign