Bodrum

Vakantie Bodrum 2020Bodrum is niet voor niets een populaire plaats onder toeristen. Deze havenplaats bruist! Naast uitrusten op prettige zandstranden, kunt u hier prima uitgaan, sport beoefenen en ronddwalen in het centrum waar altijd wat te doen is. Ook voor kinderen is Bodrum een fijne plaats om vakantie te vieren. Zo is er o.a. een grote speeltuin te vinden. Hier is altijd iets moois te zien en te beleven… En dat voor een goedkope prijs.  Boek daarom direct uw vakantie Bodrum op Reizennet.nl

Bodrum ligt tegen een helling aan en het bijzondere aan deze levendige plaats is dat er vooral gebruik wordt gemaakt van laagbouw. In Bodrum zijn er allerlei winkelmogelijkheden. In het centrum komen juweliers, kleding- en lederzaken veelvuldig voor. Een aantal winkels is speciaal gericht op toeristen. Als u het centrum uit gaat, zult u winkels ontdekken die zich meer richten op de lokale inwoners. Bij het busstation wordt één keer per week een overdekte groente- en fruitmarkt gehouden en een kledingmarkt.

Vooral in het centrum vindt u plekken waar u lekker kunt eten, zowel bij Turkse restaurants als bij gelegenheden die gebruik maken van de internationale keuken. ‘s Avonds kunt u in diezelfde omgeving terecht bij verschillende uitgaansplekken, zoals (Turkse) bars, de bioscoop en discotheken. Als u wilt sporten kunt u o.a. gebruik maken van een squash- en tennisbaan in de omgeving.

Verder kunt u verschillende vormen van watersport uitoefenen of duiklessen nemen. In Bodrum vindt u twee kleine zandstranden: het Centrum-strand en het Bardakçi-strand dat in het zuidwesten ligt. Als u naar het Centrum-strand gaat, houd er dan rekening mee dat de zeebodem niet geleidelijk afloopt. Hoewel beide stranden comfort en vertier bieden, zijn het Centrum-strand en het Bardakçi-strand relatief klein. Als u liever naar een groter strand wilt biedt het eenvoudig bereikbare Gumbet een goed alternatief.

Een vakantie Bodrum boekt u dus bij Reizennet.nl

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign