Mallorca

Vakantie Mallorca 2020


Veel toeristen hebben de charme van Mallorca ontdekt. ‘s Avonds kunt u terecht bij vele goedkope uitgaansgelegenheden, maar ook overdag hoeft u zich niet te vervelen. Bezoek fijne badplaatsen en schilderachtige vissersdorpen, bekijk prachtige grotten, proef de cultuur in hoofdstad Palma, ontdek ruige bergen en een fantastisch landschap. Ontdek wat vakantie is op het grootste eiland van de Balearen! Boek daarom direct uw vakantie Mallorca op Reizennet.nl

In La Palma kunt u allerlei musea bezoeken. Het Almudaine paleis, de basiliek en het klooster van Fransiscus (veertiende eeuw) zijn eveneens belangrijke trekpleisters. Wat verder goed is om te weten is dat het openbaar vervoer op Mallorca goed geregeld is. Vanuit de badplaatsen heeft u een goede verbinding. Op het eiland zijn er diverse mogelijkheden voor wandel- en fietstochten.

Natuurlijk staat Mallorca vooral bekend om de vele prachtige stranden. Behalve zandstranden vindt u mooie baaien waar u heerlijk uw tijd kunt doorbrengen, zoals bij het strand van Santa Posa. O.a. in Cala d’or en Alcudia zijn er ruime stranden te vinden met veel voorzieningen. Op Cala d’or kunt u een waterfiets huren, ook zijn hier mogelijkheden om te duiken. Bij de vissersplaatsen El Arenal en Ca’n Pastilla vindt u een strand dat zes kilometer lang is.

Een vakantie Mallorca boekt u dus bij Reizennet.nl

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign