Chios

Vakantie Chios 2020Ondanks dat Griekenland door veel toeristen wordt bezocht, blijft het eiland Chios ongerept. Hier vindt u sprookjesachtige baaien en kleine stranden waar u heerlijk alleen kunt zijn. In deze omgeving ontdekt u allerlei kloosters, kerken en musea. Natuurlijk is het ook op Chios heerlijk warm in de zomer! Op deze goedkope bestemming kunt u prima uw zonvakantie doorbrengen. Boek daarom direct uw vakantie Chios op Reizennet.nl

De stranden van Chios lopen langzaam af in zee, hierdoor zijn deze ook geschikt voor kinderen. Het strand bij de badplaats Karfas is het meest bekend en biedt veel mogelijkheden voor watersport. Ook de plaatsen Limnionas en Aghia Fotini hebben mooie stranden. Verder kunt u op Chios fijn wandelen, maar u kunt er ook voor kiezen om de fiets te nemen. Vanuit de badplaatsen kunt u boottochten en excursies ondernemen.

Hoewel Chios niet bekend staat om het bruisende uitgaansleven, zijn er altijd bars en caf├ęs te vinden waar u zich prima kunt vermaken. Dat geldt vooral voor Karfas en Chios-stad. In Chios-stad vindt u kleine, prettige bars, een openluchtbioscoop en een discotheek.

Een vakantie Chios boekt u dus bij Reizennet.nl

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign