Fethiye

Vakantie Fethiye 2020Het schilderachtige Fethiye beschikt over een prachtige haven, indrukwekkende natuurgebieden, machtige bergen en een rijke geschiedenis. In deze plaats en omgeving vindt u allerlei mogelijkheden om te duiken, paragliden en te raften. Wanneer u dit alles combineert met goedkoop en lekker eten, fantastisch weer, een fraai strand en een fijn uitgaansleven zult u ontdekken dat Fethiye een uitstekende bestemming is om uw vakantie door te brengen.  Boek daarom direct uw vakantie Fethiye op Reizennet.nl

Het rijke verleden van Fethiye kunt u bijvoorbeeld ontdekken als u op zoek gaat naar de Lycische tempelgraven. Een andere plaats waar u kennis kunt maken met de Turkse cultuur én waar u bijvoorbeeld terecht kunt voor authentiek Turks fruit, is de (gedeeltelijk overdekte) markt die twee keer per week bij het centrum is (bij de wijk Çalis). In Çalis wordt overigens een keer per week een dergelijke markt gehouden, ook vindt u hier diverse minimarkten. Winkelen is volop mogelijk in Fethiye. U vindt daarbij voornamelij winkels die zich op toeristen richten.

In Fethiye kunt u op allerlei manieren uitgaan. U vindt eigentijdse bars, vooral in het centrum. Bij de haven vindt u terrassen. Verder vindt u kleinschalige discotheken en een aantal discobars. Verder kunt u een bezoek brengen aan een openlucht bioscoop of een Lycisch amfitheater. Voor sport en ontspanning zijn er diverse mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vlucht met een helicopter of ultra light vliegtuig? Bij de stranden treft u allerlei vormen van watersport aan. In de omgeving van Fethiye kunt u bij verschillende duikscholen en tennisbanen terecht.

Het Çalis-strand ligt vijf kilometer van het centrum van Fethiye, nabij de wijk Çalis. Het strand is opgebouwd uit grof zand en met name in de periode half april tot en met oktober vindt u een ruim aanbod aan faciliteiten. Het prachtigste strand van Turkije, Ölüdeniz, ligt slechts veertien kilometer van Fethiye. Doordat dit strand aan een fraaie lagune ligt waant u zich hier in het paradijs.

Een vakantie Fethiye boekt u dus bij Reizennet.nl

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign