Tenerife

Vakantie Tenerife 2020Het prachtige eiland Tenerife is een vakantieparadijs voor iedereen. Dit eiland heeft vele palm- en citrusbomen, fijne brede zandstranden en het hele jaar door kunt u van de zon genieten. Vergeet ook niet om een bezoek te brengen aan de hoogste berg van Spanje! Op het grootste eiland van de Canarische Eilanden beleeft u volop vakantieplezier voor een goedkope prijs. Boek daarom direct uw vakantie Tenerife op Reizennet.nl

Het noorden van Tenerife is prachtig groen. Het landschap is hier erg afwisselend. In de omgeving van de Pico del Teide, de hoogste berg van Spanje, kunt u mooie wandeltochten maken. In het noordoosten ziet u bergen, ravijnen en dalen. In het noorden worden de stranden wat minder bezocht, ideaal voor als u op zoek bent naar rust!

In het zuiden vindt u mooie stranden in allerlei kleuren. Aanraders zijn de stranden van Costa Adeja, Playa de las Américas en Los Cristianos. Vooral deze laatste twee plaatsen beschikken over vele faciliteiten. In Playa de las Américas vindt u bovendien volop uitgaansgelegenheden.

Een vakantie Tenerife 2020 – boekt u dus bij Reizennet.nl

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign