Icmeler

Vakantie Icmeler 2020Dicht bij het geliefde Marmaris vindt u in de heuvels een andere mooie badplaats met een prachtige ligging: Içmeler. Hoewel deze plaats een stuk minder wordt bezocht dan Marmaris, beschikt Içmeler over een ruimer strand. Hier kunt u heerlijk wandelen over de bruisende promenade, lekker eten en uw slag slaan bij allerlei winkels die veel moois te bieden hebben voor een goedkope prijs. Ook het uitgaansleven heeft genoeg te bieden voor een onvergetelijke vakantie.  Boek daarom direct uw vakantie Icmeler op Reizennet.nl

Voor de kust van Içmeler vindt u een aantal eilandjes en door de plaats stromen twee rivieren. Bij deze rivieren vindt u in de zomer toeristenmarkten met vele kraampjes. Winkelen kunt u tevens bij minimarkten, toeristenwinkels, juweliers en kledingwinkels. In Içmeler vindt u genoeg gelegenheden om uit te gaan. U kunt hiervoor terecht bij fijne bars die vooral in het centrum te vinden zijn, terrassen, discotheken en een amusementshal. Ook kunt u overwegen om het gezellige nachtleven van Marmaris in te duiken.

Het strand van Içmeler bestaat uit grof zand. Op twee plekken vindt u een kleine rivier. Gedurende de maanden april tot en met oktober kunt u gebruik maken van allerlei faciliteiten, zoals ligbedden, matrassen, parasols, tafeltjes, kleedcabines, toiletten en douches.

Een vakantie Icmeler boekt u dus bij Reizennet.nl

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign