Kusadasi

Vakantie Kusadasi 2020Kusadasi is een grote badplaats waar van alles te beleven is. Deze goedkope vakantiebestemming biedt mooie stranden, legio uitgaansgelegenheden, sport, speelmogelijkheden voor kinderen, ontspanning, winkelmogelijkheden en fijne eetgelegenheden. Of u van all inclusive reizen houdt of graag de omgeving wilt verkennen, in Kusadasi kunt u alle kanten op…  Boek daarom direct uw vakantie Kusadasi op Reizennet.nl

In Kusadasi vindt u interessante havens, waaronder een ferryhaven waar u grootse cruiseschepen kunt bekijken. U kunt ook een kijkje nemen bij een zestiende eeuws handelsfort op het Duiveneiland (ten westen van Kusadasi). Voor kinderen zijn er verschillende speeltoestellen aanwezig en bij het centrum is een kinderkermis.

De stranden van Kusadasi zijn zeer de moeite waard, al kunnen deze drukbezocht zijn. In het noorden en zuiden vindt u stranden die iets rustiger zijn. Vooral het Kasadasi-strand is een geliefd strand; dit strand is tevens kindvriendelijk, omdat de bodem geleidelijk afloopt. In het zuidwesten van het centrum vindt u het Afrodite-strand; een kiezelstrand dat veel faciliteiten biedt. In de buurt van Kusadasi liggen nog veel andere populaire stranden, zoals het Ladies-strand, Kusturstrand, Yavansustrand en het Long-strand.

Vooral in de omgeving van het centrum vindt u ontzettend veel winkels met een uitgebreid aanbod. Daarnaast worden hier markten gehouden. Uitgaan kunt u volop in Kusadasi. Bijvoorbeeld bij cocktailbars, pubs en karaokebars. Veel hotels beschikken over een discotheek. Verder vindt u een amusementshal, openluchtbioscoop en een kermis.

Een vakantie Kusadasi boekt u dus bij Reizennet.nl

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign