Marmaris

Vakantie Marmaris 2020Marmaris is een zeer geliefde badplaats met een prettige ligging aan een mooie baai. Voor de kust liggen kleine eilanden. Verder vindt u stranden, overblijfselen van een fort, een gevarieerd winkelaanbod, een moderne haven, sfeervolle straatjes, fijne markten, een ruim aanbod aan goedkope eetgelegenheden en natuurlijk een bruisend uitgaansleven! Alle ingrediënten voor een onvergetelijke zonvakantie zijn hier aanwezig…  Boek daarom direct uw vakantie Marmaris op Reizennet.nl

Het donkere zandstrand van Marmaris is niet bijzonder breed, maar wél lang. U vindt hier allerlei faciliteiten, zoals ligbedden, parasols, kleedcabines en douches. Voor de lekkere trek is er altijd wel een ijscowagen of snackbar te vinden. In de buurt van hotels kan het strand erg druk zijn. Er zijn verscheidene vormen van watersport mogelijk, zoals bananariding, waterskiën, ringoriding en waterfietsen.

Marmaris staat natuurlijk bekend als een heerlijke plek om ‘s avonds uit te gaan. Dit kan vooral in de populaire Bar Street die achter de jachthaven ligt. Hier is o.a. een Nederlandse bar te vinden, maar u ontdekt hier ook vele andere bars, terrasjes, dancings en discotheken.

Een vakantie Marmaris boekt u dus bij Reizennet.nl

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign