Marsa Alam

Vakantie Marsa Alam 2020In Egypte vindt u vele mooie duikplekken, maar als u op zoek bent naar een van de beste duikgronden van de wereld, dan moet u zeker een kijkje nemen in Marsa Alam. Aangezien niet alle toeristen deze plek hebben weten te vinden, kunt u hier in alle rust duiken. Ook de bazaars en discotheken zijn niet te druk. Dit is vakantie zoals vakantie is bedoeld voor een goedkope prijs! Boek daarom direct uw vakantie Marsa Alam op Reizennet.nl

De duiklocaties van Marsa Alam bieden veel kans op het zien van grote dieren, zoals haaien en zeekoeien. Sinds Marsa Alam een luchthaven heeft, wordt deze bijzondere plek steeds bekender onder duikers. De bekendste plaats om te duiken is Shaab Samaida (Dolphin House). Het rif heeft hier de vorm van een hoefijzer en u kunt prettig snorkelen tussen de dolfijnen. Ook Elphinstone is populair als duikplek, hier kunt u veel grote vissen zien.

Als excursie is het aan te raden om de ‘Emerald Mines’ te bezoeken. Op deze plek vindt u een tempel die Cleopatra heeft laten bouwen. Ook het nationale park Wadi el Gamal dat op twee uur rijden ligt vanaf Marsa Alam, is een prachtig gebied.

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign