Antalya

Vakantie Antalya 2020Antalya ligt op een rotsplateau en de haven is het mooist van de Middellandse Zee! Hier kunt u heerlijk wandelen over de boulevard met palmbomen, winkelen, heerlijk uit eten voor een goedkope prijs en natuurlijk genieten van prachtige stranden! Het klimaat is prettig en de watertemperatuur is aangenaam. Kortom: een vakantieparadijs. Boek daarom direct uw vakantie Antalya op Reizennet.nl

Ondanks dat Antalya geliefd is bij vele toeristen en er vooral aan de rand aan de stad verscheidene hotels te vinden zijn, is de binnenstad authentiek gebleven. De straten rondom deze binnenstad zijn zowel gericht op de lokale bevolking als op toeristen; u vindt hier dan ook een divers aanbod. Verder kunt u allerlei activiteiten ondernemen, zoals een bezoek brengen aan Kaleiҫi of naar de Düdenwatervallen gaan. Met de bus of dolmus (minibus) kunt u vrijwel overal naartoe.

Antalya heeft twee stranden: het Mermerli strand dat vooral uit betonplateaus, grind en kiezels bestaat en het Konyaalti strand dat uit grind, kiezels en keien is opgebouwd. Tijdens de avonduren kunt u terecht bij verschillende uitgaansmogelijkheden, zoals cafés, discobars en openluchtdiscotheken. Een andere mogelijkheid is om een Turkse avond te beleven met buikdanseressen, Turkse volksdans en heerlijk eten.

Een vakantie Antalya boekt u dus bij Reizennet.nl

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign