Kas

Vakantie Kas 2020Kaş is geen grote plaats, maar heeft veel te bieden. Deze bestemming behoort namelijk tot de top vijftig van beste duikplekken op de wereld. De zee is dan ook prachtig helder en de watertemperatuur is zeer prettig. Ook als u een liefhebber bent van archeologische vondsten of mooie natuur is Kaş een aanrader. In het plaatsje zelf vindt u fijne winkels, bars, pittoreske straten, elegante balkons en een opvallende bouwstijl. Op deze prachtige plek kunt u goedkoop uw zonvakantie doorbrengen.  Boek daarom direct uw vakantie Kas op Reizennet.nl

In Kaş heeft u vele mogelijkheden om te duiken. U kunt hier zowel grot- als wrakduiken, kiezen uit een uitgebreid locatie-aanbod en genieten van een rijke onderwaterwereld. Verder bieden de stranden allerlei zon- en zwemmogelijkheden. In de omgeving zijn de schitterende stranden bij Kaputaş en Patara prima per minibus te bereiken.

Kaş is historisch gezien een interessante plaats. Zo kunt u o.a. een theater uit de Hellenistische tijd ontdekken en Lycische graven die uit de vierde eeuw voor Christus dateren. In de omgeving van Kaş liggen archeologische schatten, zoals de St. Nicolaas basiliek en de overblijfselen van Myra. Ook de verzonken stad Kekova is een aanrader. Voor bijzondere natuurgebieden is het de moeite waard om de Saklikent Canyon, verschillende watervallen, eilanden of bergmeren te bezoeken.

Een vakantie Kas boekt u dus bij Reizennet.nl

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign