Kos

Vakantie Kos 2020Kos is een afwisselend eiland waar u heerlijk kunt fietsen in de zon. Verder heeft Kos een mooi landschap, vele monumenten, archeologische bezienswaardigheden, fijne stranden en een levendig uitgaansleven voor een goedkope prijs. Op deze zonnige bestemming is altijd iets bijzonders te ontdekken tijdens uw vakantie. Boek daarom direct uw vakantie Kos op Reizennet.nl

In Kos vindt u kerken, kastelen, kloosters en allerlei opgravingen. Bij veel bezienswaardigheden staat de geneeskundige Hippocrates centraal: deze arts werd in het jaar 460 voor Chr. op Kos geboren. Kos valt ook op door de ongerepte natuur. U ontdekt hier een weelderige begroeiing en helder water. Aan de kust vindt u allerlei soorten zeeschildpadden en in de bergen leven verschillende vogels, zoals de arend, valk en patrijs. In Kos is de temperatuur zowel in het voorjaar als in het najaar aangenaam. In de zomer kan deze oplopen richting 25 tot 30 °C.

Liefhebbers van uitgaan, zitten goed op Kos. In de omgeving van de haven kunt u volop van het nachtleven genieten. Naast bars en terrasjes, is hier altijd een (openlucht) discotheek te vinden die tot in de vroege uurtjes open is.

Een vakantie Kos 2020 boekt u dus bij Reizennet.nl

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign