Belek

Vakantie Belek 2020Belek is een jonge, goedkope vakantiebestemming met veel mogelijkheden. Zo kunt u hier op veel mooie plekken golfen, heerlijk winkelen, duiken, waterskiën en genieten van de indrukwekkende natuur. De accommodaties zijn uitstekend verzorgd. Niets staat een fijne zonvakantie in de weg! Boek daarom direct uw vakantie Belek op Reizennet.nl

Bent u een liefhebber van golf, dan is Belek dé bestemming voor u. Hier zijn prachtige golfbanen aangelegd. Ook als u op zoek bent naar mooie natuur vindt u in Belek wat u zoekt. In deze plaats komen namelijk zeldzame vogelsoorten voor. Verder vindt u hier de beroemde Caretta schildpad. Het centrum van Belek is klein, maar gemoedelijk.

Als u een excursie wilt ondernemen, is Perge, overblijfselen van een stad die dateert uit 1500 voor Christus, een tip. Daarnaast zijn Kaleiҫi en de watervallen van Kursunlu aanraders. Uiteraard heeft Belek ook een lang zandstrand te bieden dat niet ver van de accommodaties ligt. Hier vindt u ligbedden, windschermen, horeca en andere faciliteiten.

Een vakantie Belek boekt u dus bij Reizennet.nl

(c)2010 404WEB webhosting en webdesign